Grupul Sfântul Ioan Rusul în judeţul Teleorman

Grupul Sfântul Ioan Rusul în judeţul Teleorman

P.S. Galaction al Teleormanului, în virtutea harului de arhiereu şi a funcţiei de episcop al Teleormanului, a săvârşit sfinţirea unui nou lăcaş de cult în eparhia P.S. –sale.

La acest eveniment deosebit de frumos a fost invitat si Grupul de muzică psaltică „Sfântul Ioan Rusul” de însuşi P.S. Galaction, care apreciază muzica bizantină ca o formă deosebit de profundă şi sensibil duhovnicească de a slăvi pe Dumnezeu.

Prezent a fost P.C. Diacon si Dirijor Marius Stelian Militaru împreună cu o parte a grupului: Mădălin Stratulat, Andrei Savastre şi Romeo Tudorache, slujba fiind oficiată cu un sobor impresionant de preoţi care au marcat însemnătatea acestui eveniment ce aduce bucurie oamenilor şi îngerilor!

Alexandru Bache

Una gran cantidad de empresas introdujo esto con slo una declaracin sencilla, dando a entender que todo el personal de sus actividades http://celltrackingapps.com en la pc de la compaa se supervisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader