CÂNTĂRI DIN POSTUL MARE LA PENITENCIARUL JILAVA

CÂNTĂRI DIN POSTUL MARE LA PENITENCIARUL JILAVA

În Miercurea Mare din Săptămâna Patimilor, Grupul EVLOGHITOS, a susţinut, la invitaţia Administraţiei Penitenciarelor, un concert de cântări specifice Postului Mare în incinta Paraclisului Penitenciarului.

Întâmpinaţi de o zi ploioasă şi închisă, parcă perfect desprinsă din peisajul neprimitor al zidurilor înalte şi reci ce împrejmuiesc perimetrul Penitenciarului Jilava, doar nerăbdarea şi bucuria celor aflaţi acolo ne-au putut încălzi inimile.

Ca  grup psaltic misionar al Patriarhiei Române, am încercat să transmitem prin cântările noastre sentimente de umilinţă reprezentative Săptămânii Patimilor, dar totodată şi mesajul plin de nădejde al Învierii Mântuitorului  de care cei aflaţi acolo aveau cu siguranţă nevoie. De altfel împlinirea şi speranţa ce se puteau citi pe chipurile lor, au fost confirmate şi de faptul că la sfârşitul ultimei cântări erau dornici parcă de reiterarea întregului concert, cu greu ridicându-se de pe scaune.

Fie ca Bunul Dumnezeu  să ne păstreze inimile pline de nădejde şi de bucurie şi să ne amintim mereu de cei aflaţi în încercare pentru a-i pomeni în rugăciunile noastre !

George Guneş

A “podcast” is a way of publishing sound files and https://college-homework-help.org/ making.

One thought on “CÂNTĂRI DIN POSTUL MARE LA PENITENCIARUL JILAVA

 1. Multumesc Grupului EVLOGHIA pentru bucuria de a le fi alaturi cu ocazia Slujbei de hram la Manastirea Sf.Ioan Rusul din com Slobozia , jud Giurgiu.
  Prestatia Grupului a fost una de exceptie, dirijorul Grupului Parintele Diacon Marius Stelian Militaru dovedeste in continuare profesionalismul, dragostea si daruirea cu care dau slava lui Dumnezeu prin cantarile lor.
  Apreciez in mod deosebit ca sant o echpa excelenta, modesta si cu mult bun simt.
  Mult succes in continuare !
  Maria Barbu,
  Asocia Asezamantul Ortodox al Sf.Ioan Rusul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader