Resfinţirea Catedralei Episcopale din Giurgiu

Resfinţirea Catedralei Episcopale din Giurgiu

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă, a avut loc slujba de resfinţire a Catedralei Chiriarhale din eparhia Giurgiului. Slujba a fost săvârşită de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel. Alături de Preafericirea Sa au slujit un numar de 14 ierarhi, membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

 

La invitaţia PS Ambrozie Sinaitul, episcop al Giurgiului, urmată de desemnarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Grupul misionar al Patriarhiei Române – EVLOGHIA, sub conducerea PC Parinte Diacon si dirijor Marius Militaru, alcătuit din 30 de psalţi, a participat la această zi de sărbătoare, dând răspunsurile la strană în cadrul slujbei Sfintei Liturghii.

Înainte de resfinţirea Catedralei Episcopale din Giurgiu Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române a primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului Giurgiu.

După oficierea slujbei de resfinţire s-a săvârşit Sfânta Liturghie urmată de sfinţirea şi inaugurarea reşedinţei episcopale din Giurgiu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader