Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului

“Neamurile toate te fericesc pe tine, Una de Dumnezeu Nascatoare. Biruiescu-se hotarele firii intru tine Curata Fecioara, ca nasterea fecioreste si moartea arvuneste viata. Ceea ce esti dupa nastere Fecioara si dupa moarte, vie, mantuiesti pururea Nascatoare de Dumnezeu mostenirea ta.”

        
                                                 
 

In urma invitatiei primite din partea PC Parinte Staret Protos. Macarie, o parte a grupului Evloghia va participa la slujba celui de-al 2 lea hram (Adormirea Maicii Domnului) al Manastirii Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu, incepand cu slujba Privegherii si continuand cu slujba Sfintei Liturghii. Acest sfant locas este singurul din tara care se bucura de gazduirea unor particele din moastele Sfantului Ioan Rusul.

De asemeni, o parte a grupului nostru, prin purtarea de grija a PC Parinte Arhim. Irineu, va da raspunsurile la strana bisericii Palatului Cotroceni, care isi sarbatoreste si cinsteste Ocrotitoarea pentru prima data de cand biserica a fost resfintita. Le amintim celor care vor sa ia parte la aceasta slujba invaluita de linistea profunda ce dainuie in jurul bisericii ca accesul in incinta Palatului Cotroceni este posibil doar prin prezentarea C.I.

Iar datorita dragostei ce ne-o poarta, o alta parte a grupului Evloghia, a primit din partea PC Parinte Staret Arhim. Nicodim, invitatia de participa la slujba Prohodului Adormirii Nascatoarei de Dumnezeu si la cea a Sfintei Liturghii ce va fi savarsita la Manastirea Crasna din judetul Prahova.

“Întru naştere fecioria ai păzit, întru adormire lumea nu ai părăsit, de Dumnezeu Născatoare. Mutatu-te-ai la viaţă, fiind Maica vieţii, şi cu rugăciunile tale izbăveşti din moarte sufletele noastre.”

Chapter two, understanding and using the www.pro-essay-writer.com library.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader