Slujbe arhieresti in eparhia Argesului si Muscelului

Slujbe arhieresti in eparhia Argesului si Muscelului

Grupul Evloghitos condus de PC Diacon Marius Militaru a participat Vineri, 27 August, la invitatia PC Parinte Paroh Ionut Popescu, la slujba hramului bisericii Sfantul Mare Mucenic Fanurie din orasul Campulung Muscel, Arges. 

P8272675

Dupa savarsirea slujbei Sfintei Liturghii arhieresti, IPS Calinic, Arhiepiscop al Argesului si Muscelului, a sfintit locul unde au inceput lucrarile de ridicare a noii biserici, punand piatra de temelie, piatra fiind adusa din Insula Rhodos (Grecia) locul unde Sfantul Mucenic Fanurie L-a marturisit pe Hristos.

P8272547

La intoarcere am zabovit cateva ceasuri la Manastirea Namaiesti, monument istoric ce dainuie de peste 500 de ani, urmand ca Duminica, 29 August, de sarbatoarea Taierii capului Sfantului Ioan Botezatorul sa partcipam la Sfanta Liturghie arhiereasca savarsita la Manastirea Cotmeana, Arges, un alt locas de cult cu o profunda incarcatura istorica: 7 secole.

“Pomenirea dreptului cu laude, iar tie destul iti este marturia Domnului, Inaintemergatorule, ca te-ai aratat cu adevarat si decat proorocii mai cinstit, ca si a boteza in repejuni pe Cel propovaduit te-ai invrednicit. Drept aceea, pentru adevar nevoindu-te, bucurandu-te, bine ai vestit si celor din iad pe Dumnezeu Cel ce S-a aratat in trup, pe Cel ce a ridicat pacatul lumii si ne-a daruit noua mare mila.”

Truncationin other words, if you type in a word pro-essay-writer.com/ with an asterisk in some search.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader