Concert de caritate

Concert de caritate

In data de 15 Aprilie 2011, La invitatia Asociatiei “Viitorul Sperantei” din Braila si cu sprijinul Asociatei “BIZANTINA” din Bucuresti, Corul EVLOGHIA al Patriarhiei Romane, a sustinut  cu Inalta binecuvantare a Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Romaniei un concert caritabil in oraşul Ianca din judeţul Braila.

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura a orasului si a avut scop, strangerea de fonduri pentru ajutorarea unei tinere crestine in varsta de numai 12 ani, Donose Amalia, ce sufera de leucemie.

Concertul a avut un real succes intrucat s-au adunat fonduri de la o serie de societati comerciale cat si de la primaria orasului.
Asociatia “BIZANTINA” din Bucuresti, colaboratoare a corului nostru, a reusit sa ajute un alt caz de leucemie al unui copilas de niciun an, intrucat in  cadrul Concertului “Sa taca tot trupul omenesc…”  al Corului Evloghia cat si din alte sponsorizari a colectat o suma de 50.000 euro, bani care sunt de un real ajutor in asemenea situatii dramatice.
Totusi cei care doriti sa contribuiti sub orice forma la ajutorarea acestor situatii exceptionale sunteti rugati sa vizitati pagina CONTACT a site-ului unde veti primi informatii despre cum puteti intra in legatura cu persoanele ce se ocupa mai indeaproape de aceste cazuri.
Multumim Presfintitului Parinte Casian, Arhiepiscop al Dunarii de Jos care a recomandat si binecuvantat aceasta actiune misionara a Corului EVLOGHIA al Patriarhiei Romane!

 

Sin embargo, yo tambin voy spy mobile app a dar los pasos para bloquear su jefe espiar a usted

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader