Hram la Manastirea “Sfintii Romani”

Hram la Manastirea “Sfintii Romani”

Cuvantul dumnezeiesc pe pamantul romanesc au odraslit iar Biserica strabuna cu Sfinti au impodobit, vrednici luptatori s-au aratat Mucenicii si Marturisitorii care pentru Hristos viata si-au jertfit iar Cuviosii si Pustnicii intru nevointe urmand calea Domnului chipuri ingeresti au dobandit, Arhiereii si Preotii neincetat vestind Cuvantul Evangheliei au marturisit, iar binecredinciosii Voievozi Biserici au inaltat si cu dreptslavitorii crestini cu ravna si jertfelnicie credinta ortodoxa si tara au aparat, toate cetele Sfintilor impreuna rugati pe milostivul Dumnezeu sa mantuiasca sufletele noastre.

In Duminica a doua dupa Rusalii, a Sfintilor Romani, Corul EVLOGHIA al Patriarhiei Romane condus de PC Diacon Marius Militaru, a dat raspunsurile la strana in cadrul slujbei Sfintei Liturghii savarsite la Manastirea “Sfintii Romani” din Popesti Leordeni, Ilfov, la invitatia PC Parinte Protos. Petru Ungureanu – Staretul acestui sfant locas.

Hram Popesti Leordeni

La aceasta mare sarbatoare, slujba a fost oficiata de Prea Fericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, inconjurat de un numeros sobor de preoti si diaconi, in prezenta a sute de credinciosi care au participat la slujba.

13090947957138333650

Constructia bisericii manastirii cu hramul “Duminica Sfinţilor Romani” a inceput in anul 2003, la initiativa si cu purtarea de grija a Patriarhului Teoctist si a fost finalizata in toamna anului 2006, impreuna cu un corp de chilii pentru monahi. Cu ocazia sfintirii, noua biserica a fost inzestrata cu fragmente din cinstitele moaste ale Sfantului Apostol Andrei, Sfantului Mare Mucenic Gheorghe si ale Sfintilor Dionisie si Ambrozie, Episcopii Mediolanului.

13089939220054447772

 

 

Web directory searches http://paper-writer.org/ will often return higher quality web sites because what is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader