Sarbatoarea Sfantului Ilie Tesviteanul in parohia Rignano Flaminio, Italia

Sarbatoarea Sfantului Ilie Tesviteanul in parohia Rignano Flaminio, Italia

Hram Sf Ilie Rignano Flaminio, 2011

De praznicul Sfantului Prooroc Ilie Tesviteanul, Corul EVLOGHIA condus de PC Diac. Dirijor Marius Militaru, a participat in urma invitatiei primite din partea PC Parinte Stefan Simion la slujba Sfintei Liturghii savarsite in parohia Rignano Flaminio din Roma, Italia. La slujba hramului au participat cateva sute de crestini ortodocsi romani stabiliti in Italia, precum si autoritati locale – prefectul regiunii si un oficial care a facut posibila savarsirea sfintei liturghii ortodoxe intr-un lacas de cult ce dateaza din secolul V.

Hram Sf Ilie Roma 2011

Slujba hramului a fost oficiata de PS Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, inconjurat de un ales sobor de preoti si diaconi, fiind precedata de conferinta referitoare la familia crestina de astazi sustinuta de Pr. Prof. Vasile Gavrila – slujitor al bisericii Ruse, preot duhovnic al tinerilor studenti si profesor in cadrul Facultatii de Teologie din Bucuresti. De altfel, la slujba a luat parte si Pr. Prof. Dr. Vasile Stanciu – indrumator de doctorat in cadrul  Universitatii Babes Bolyai si dirijor al coralei Catedralei Mitropolitane din Cluj.

Hram Sf Ilie Roma 2011

De asemeni, am dat raspunsurile la strana in cadrul slujbei Vecerniei ce a fost savarsita in parohia Monterotondo, acolo unde credinciosii romani participa la slujbele organizate alternativ cu cele ale obstii manastirii catolice care ii gazduieste. Astfel, dupa fiecare serviciu liturgic savarsit de obstea catolica, sunt schimbate vesmintele, vasele si icoanele din interiorul intregii biserici, urmand a incepe slujba ortodoxa la care se aduna sute de romani.

Hram Sf Ilie Roma 2011

Unlike the library, where the materials are strictly organized, cataloged. anybody could try here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader