Sfinte Liturghii Arhieresti

Sfinte Liturghii Arhieresti

resfintire
In Duminica a XXIV-a dupa Rusalii, Corul EVLOGHIA a dat raspunsurile la strana in cadrul slujbei Sfintei Liturghii arhieresti savarsite de catre un sobor de preoti in frunte cu PS Varsanufie Prahoveanul – Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, in parohia Copacenii de Jos, Protopopiatul Ilfov Sud, pe seama careia a fost numit PC Parinte Paroh Toma Lovisteanu.

De asemeni, o alta parte a Corului EVLOGHIA a raspuns invitatiei PC Parinte Paroh Laurentiu Adumitroae de a participa la slujba de resfintire a bisericii parohiei Godinesti, judetul Bacau. In urma finalizarii lucrarilor de restaurare a bisericii cu hramul „Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil”, din parohia Godinesti, Protopopiatul Sascut în data de 6 noiembrie 2011, a avut loc resfintirea bisericii de catre PS Ioachim Bacauanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului. Pentru deosebitele lucruri pe care le-a realizat, Parintele Paroh a fost hirotesit iconom-stravofor. Persoanelor care au adus o contributie acestor lucrari li s-au inmanat, de asemeni, Distinctie de vrednicie din partea Ierarhului.

 

To my latest blog post what results they rank as most important.

One thought on “Sfinte Liturghii Arhieresti

  1. Stiati ca exista in Jud. Gorj, o parohie identica, tot Godinesti?
    Parinte Peagu Viorel 0726268888.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader