Hirotesie intru arhidiacon

Hirotesie intru arhidiacon

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a oficiat astăzi, 27 noiembrie 2011, Sfânta Liturghie în Catedrala Patriarhală, înconjurat fiind de un sobor de preoţi şi diaconi şi în prezenţa a numeroşi credincioşi.

La sfarsitul Slujbei Sfintei Liturghii, diaconul Marius Stelian, dirijorul Corului EVLOGHIA, a fost hirotesit arhidiacon pe seama Catedralei Patriarhale. Cu acest prilej, Patriarhul României a spus: „Dorim să arătăm prin aceasta şi preţuirea faţă de acei slujitori ai Catedralei care sunt conştiincioşi, harnici, atenţi şi care depun eforturi pentru perfecţionarea lor ca diaconi”.

Totodată, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a îndemnat credincioşii prezenţi la unirea Postului Crăciunului cu rugăciunea, cu spovedania, dar şi cu faptele bune: „Vă îndemnăm ca în această perioadă a Postului Crăciunului sau Postul Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos să uniţi postul cu rugăciunea, cu spovedania şi cu împărtăşania mai deasă, dar şi cu milostenia. Dacă nu putem face milostenie cu haine sau cu hrană, atunci cu adăpost cel puţin, cu un cuvânt bun, de încurajare, cu vizită făcută bolnavilor, după cum ne îndeamnă şi Evanghelia de astăzi”.

basilica.ro

Diversas formas abunda para una pequea empresa http://spyappsinsider.com para tener la seguridad de punto final

One thought on “Hirotesie intru arhidiacon

  1. Felicit pe parintele dirijor pentru noua misiune care tocmai a primit-o, ii doresc ani multi binecuvantati !!! Intru multi ani parinte Arhidiacon!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader