Cazul social al unei familii numeroase din Voluntari, Ilfov

Cazul social al unei familii numeroase din Voluntari, Ilfov

Asa cum am anuntat, membrii Corului EVLOGHIA vor demara proiectul “Filantropia”, proiect  ce consta in identificarea cazurilor sociale despre care vom considera ca au nevoie de diferite forme de ajutor si carora vom incerca sa le gasim solutii.

Primul caz de care ne-am ocupat este acela al familiei Popescu din orasul Voluntari, Ilfov, familie numeroasa alcatuita din 8 membri care incearca din rasputeri sa duca o viata decenta si sa isi asigure minimul necesar pentru a trai.

Casa exterior

Unul din copiii acestei familii ne-a marturisit cateva detalii despre situatia pe care o au: “ Locuiesc in Voluntari alaturi de familia mea. Mama are 42 de ani si lucreaza ca femeie de serviciu la o scoala din Bucuresti, iar tata are 49 de ani si este pensionar pe caz de boala. Am 4 surori mai mari decat mine care sunt casatorite, in varsta de 24, 22,21 respectiv 20 de ani. Dupa aceea urmez eu, am 16 ani si sunt elev in clasa a 9-a al Seminarului Teologic <Nifon Mitropolitul>, sora mea de 14 ani, fratele de 12 ani, sora de 9 ani, un alt frate de 8 ani si mezinul familiei in varsta de 5 ani.”

Masina de spalat

Membri familie
Casa interior
Gandindu-ne ca este destul de anevoios sa intretii o gospodarie asa de numeroasa, am hotarat pentru inceput sa achizitionam o masina de spalat manuala (500 lei) intrucat gospodaria nu este racordata la reteaua de apa curenta, de care suntem siguri ca au atata nevoie si pe care sa le-o oferim in dar pentru a le mai usura din griji. De asemeni, am considerat ca le sunt de mare folos in aceasta perioada lemne de foc si am cumparat 2 m3 de lemne (500 lei) si un fier de calcat (200 lei) – atat de necesar unei asemenea familii.

Lemne de foc

Fier de calcat
Membru familie
Nadajduim ca toate acestea sa aduca o raza de bucurie in sanul acestei familie si Bunul Dumnezeu sa ne scoata in cale si alte persoane carora sa le putem oferi o mana de ajutor pe cat de mult putem!

Research http://homeworkhelper.net/ will improve as you work through the exercises in part two and three of.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader