Filantropia – Cazul social al unei familii din Bragadiru, Ilfov – II

Filantropia – Cazul social al unei familii din Bragadiru, Ilfov – II

Hristos a inviat! In cadrul poiectului umanitar demarat de Corul EVLOGHIA, acela de intr-ajutorare a aproapelui, va prezentam astazi urmatorul caz pe care il avem in vedere, neinsemnand insa ca fata de situatiile prezentate anterior ne ocupam mai putin! Este vorba despre un caz social din orasul Bragadiru, judetul Ilfov.

O familie compusa din cinci membri: parintii, doi baieti si o bunica. Baiatul cel mic sufera de un handicap mental si primeste cinci tipuri de medicamente, o parte gratuita iar alta sustinuta din propriile venituri, timp in care tatal lui sufera de acelasi handicap.

photo

Fratele cel mare munceste cu ziua, suferind si el de o forma usoara a handicapului mental. Prin bunavointa a doua persoane, d-na Diana-Alexandra si d-soara Amalia-Florentina, aceasta familie a primit mai multe alimente si medicamente pentru baiatul cel mic, in aceasta luna, medicamente ce urmeaza a le fi oferite. Conditiile in care locuiesc sunt precare, veniturile le sunt mai mult decat modeste, au nevoie de un frigider, o masina de spalat si de cele strict necesare traiului de zi cu zi.

Pe cei care doresc sa contribuie la actiunile filantropice ale corului EVLOGHIA ii rugam sa viziteze pagina CONTACT a site-ului nostru!

De asemeni, pentru informatii suplimentare va invitam sa luati legatura cu domnul Cornel Petcu (0724.216.508) – coordonator al acestui sector!

Use search http://cheephomeworkhelp.com engines, metasearch engines, and web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader