Filantropia – Un nou caz social

Filantropia – Un nou caz social

In continuarea proiectului “Filantropia”, incercam sa ajutam o familie din Bucuresti, alcatuita din parinti, o fata in varsta de 9 ani si un nou-nascut de opt luni. Familia a trecut prin numeroase incercari, dintre care amintim pierderea singurei surse de venit, intrarea in chirie la un camatar in zona Berceni si evacuarea neanuntata de catre acesta, de pe urma careia mama a ramas cu atacuri de panica, precum si cu toate problemele care au rezultat din acestea.

Sectorul filantropic al Corului Evloghia sub indrumarea Arhid. Marius Militaru, impreuna cu doua persoane apropiate grupului, au facut o vizita acestei familii si au dus cele necesare unui nou-nascut: alimente, scutece, jucarii, medicamente in valoare aproximativa de 600 de lei.

A fost un ajutor binevenit pentru familia care nu beneficiaza nici macar de subventia de la stat pentru nou-nascuti. Efortul nostru nu se opreste aici, insa.

Nadajduim ca, prin ajutorul dumneavoastra si eforturile noastre, vom putea sa gasim alta gazda sau chirie pentru ei si sa acoperim impreuna plata chiriei pentru o luna sau doua, astfel incat sa le oferim sansa de a-si reveni financiar pentru moment.

Orice ajutor din partea dumneavoastra e binevenit.

Mentionam ca au termen de evacuare 15 iunie si nadajduim ca-i vom putea ajuta in timp util facandu-ne astfel datoria de crestini.

Pentru detalii legate de acest caz, precum si pentru informatii referitoare la modalitatea de a ajuta, va rugam sa vizitati pagina CONTACT  a site-ului nostru, sau sa luati legatura cu domnul Cornel Petcu (0724.216.508) – coordonator al acestui sector.

Through googles database http://www.essaysheaven.com/ along with other search engine databases?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader