CORUL EVLOGHIA – Slujba de întâmpinare a moaștelor Sfântului Spiridon

CORUL EVLOGHIA – Slujba de întâmpinare a moaștelor Sfântului Spiridon

Pe datele de 28 aprilie și 29 aprilie corul EVLOGHIA a participat la slujbele de priveghere săvârșite cu prilejul aducerii moaștelor Sfântului Spiridon la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești Vlașca. La slujbe au participat arhierei din țară și din străinătate înconjurați de un sobor de preoți și de diaconi.

Mănăstirea Pantocrator din Drăgăneşti Vlaşca adună anual mii de credincioşi la pelerinajele organizate de părinţii Sebastian Serdaruşi Serafim Baciu. Deşi estecea mai nouă mănăstire din judeţul Teleorman, fiind ridicată în anul 2012, sfântul lăcaş se bucură de o mare popularitate în rândul credincioşilor datorită evenimentelor organizate aici de preoţi, dar şi graţie frumuseţii locului. 

Anul acesta, în perioada 28 aprilie-1 mai, mănăstirea organizează un alt pelerinaj la care sunt aşteptaţi mii de credincioşi. ” Pentru prima dată în România, la iniţiativa Preasfinţitului Episcop Galaction , Episcopul Alexandriei şi Teleormanului şi prin strădania părinţilor din obştea Mănăstirii Pantocrator, Mitropolia de Kerkira a binecuvântat aducerea Raclei cu Moaştele Sfântului Ierarh Spiridon Episcopul Trimitundei, de la Catedrala din  Kerkira-Insula Corfu la Mănăstirea Pantocrator pentru închinarea credincioşilor români. Este un eveniment pe cât de rar, pe atât de înălţător şi care cu siguranţa va întregi bucuria celor prezenţi în aceste zile la Mănăstirea Pantocrator” , anunţă părinţii de la mănăstire. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader