CONTACT

CONTACT

 

Preot Marius-Stelian Militaru (dirijor)

0765.331.613

marius.militaru@evloghia.ro

Iubitorii de muzică bizantină care doresc să aprofundeze minunatul meşteşug al psaltichiei şi indrăgesc stilul de intrerpretare al Corului Evloghia sunt invitaţi să participe la repetiţiile noastre. Repetițiile se desfăşoară săptămânal în cadrul Facultăţii de Teologie din București!  Sunteţi rugaţi să luaţi legătura cu dirijorul grupului, Arhid. Marius Militaru, pentru a stabili o eventuală colaborare !

Vă aşteptăm !

27 thoughts on “CONTACT

 1. buna ziua! sunt un seminarist de la botosani si v-as ruga din tot sufletul sa imi trimiteti partitura cu trei crai ..pe care o aveti …ati postat cantarea si pe you tube..si alte partituri daca aveti sau cva sugestii pt concertul de craciun 😀 va multumesc anticipat!!!

 2. In funcţie de numărul de psalți îţi alegi si partitura pt concert! De asemenea imp este si locul unde daţi concertul si numărul auditoriului la care va aşteptaţi! După concertul de pe 13 nov vom încerca sa postam nişte partituri! Doamne ajuta !

 3. v-as ruga daca ati putea s-ami trimiteti si mie partiturile cu:dumnezeu prea sfantul, lapoarta la stefan-voda sus boieri nu mai dormiti.va multumesc.

 4. va rog din suflet daca puteti sa imi trimiteti partitura de la Dumnezeu prea Sfantul. Multumesc mult, Doamne ajuta!

 5. doamne ajuta! sunt marcel de la slatina, baiatul de la privegheri 😀 vreau si eu id`urile voastre s tzinem legatura. id`ul meu este mark88john salutare! numai bine

 6. buna ziua sunt un seminarist de la suceava si v-as ruga daca se poate sa mi trimite-ti niste partituri sau cum as putea intra in posesia unor partituri din slujbele privegherii,sf Liturgii etc va multumesc!

 7. Buna seara , sunt un seminarist din Tg. Neamt pasionat de muzica psaltica ,imi place foarte mult sa ascult cantecele dumneavoastra, mai ales colindele.Va rog ,daca se poate , sa afisati pe site sau sa-mi trimiteti prin Email partitura de la Dumnezeu Prea Sfantul . Va multumesc !

 8. buna,sunt un seminarist de la Roman,vreau sa aspun ca suntei omaneii care bucurati inimile credinciosilor,multumim ca ne incantati u cantari psaltice,Dumnezeu sa va ajute in continuare,Domane ajuta!!!

 9. Buna seara Parinte Dirijor…cand mai faceti repetitii? A si vrea sa vin si eu daca se poate v am vazut la Pr Gh Pop la Bis era si eu la strana imi puteti spune cand mai faceti repetitii? s au sa i spuneti lu’ Romeo sa mi zica . Va multumesc

 10. Facem in fiecare luni seara la 17 30 la Teologie ! Ai telefonul meu la contact pt detaliile de rigoare ! Doamne ajuta!

 11. Ionuț cursuri de muzica psaltica se fac la scolile Seminarului Teologic din toată tara si la cantareti bisericesti !

 12. nu mai am varsta pt seminar am 29 de ani si cantareti bisericesti nu te primesc daca nu cunosti muzica psaltica

 13. Multumim de aprecieri ! Un CD cu Evloghia nu ştiu când …voia Domnului si a PF Daniel ! Deocamdată profilul nostru misionar ne împiedica sa inregistram întrucât plecăm cel mai des la slujbe după cum vedeţi pe frumosul nostru site ! Insa nadajduim !

 14. Doamne ajuta! As vrea sa cumpar acel instrument numit isokratima dar nu am idee unde as putea gasi asa ceva…cant singur la o manastire retrasa si nu are cn sa imi tina ison, de aceea un asemenea dispozitiv m-ar ajuta foarte mult. Multumesc mult

 15. Investitia este prea mare . Mai bine cautati un psalt bine inițiat intainele psaltichiei care sa va explice atractia sunetelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader